Бауырсақтың өзі бұрыннан бері күн нышаны деп есептелген - күн сияқты ыстық және дөңгелек, оны жеген адам күш жинайды...
Сіз бауырсақ пісіре аласыз ба? Назарларыңызда оларды дайындаудың оңай әдісі.
Бауырсақ - қазақы дарқан дастарханның ең басты ажары десек, артық айтқандық емес. 22 Наурыздың мерекелік дастарқанында бауырсақтар міндетті түрде болуы керек. Назарларыңызда оларды дайындаудың оңай әдісі. Құрамы: ұн;сүт - 1/2 литр;жұмыртқа - 1 дана;ашытқы - 1 ас қасық;тұз - 1/2 ас қасық;майонез - 2-3 ас қасық;сары май - 50 гр;қант - 1 ас қасық;сұйық май;Астарыңыз дәмді болсын!
