Сенім телефоны
8(7182)570734
email: 4makpaleev_school@mail.ru
Мекенжайы: Павлодар қаласы, Гагарин көшесі, 58 үй
570740 - қабылдау бөлмесі, 570622 - бухгалтерия 570734 - "Сенім телефоны"
Білім бөлімінің басты бетіне қайту
Азаматтарды жеке қабылдау кестесі:
Сейсенбі, бейсенбі: 15:00-17:00; Сенбі: 10:00-12:00.
Бір жылда3008041
Бір айда191079
Бір аптада29161
Кеше6510
Тәулік1495
2019-2020 оқу жылына тамақтануды ұйымдастыру бойынша жұмыс жоспары

«Бекітемің»

К.Макпалеев атындағы

ЖОМ мектеп директоры

_______Н.М.Батесова

Тамақтануды ұйымдастыру бойынша

жұмыс жоспары

                                                                                    2019-2020  оқу жылына

              Бақылау мақсаты: тамақтану сапасын қамтамасыз ету, жұқпалы аурулар мен тамақтан уланудың алдын алудың қолданыстағы құрамдас бөлігі ретінде санитарлық нормалар мен ережелерді сақтау бойынша профилактикалық іс-шараларды орындау, білім алушылардың денсаулығын сақтау

Жұмыс бағыты

Бақылау мазмұны

мерзімі

жауаптылар

Жұмыс нәтижесі

1

Ас блогының жаңа оқу жылына дайындығы

1.Құрал-жабдықтарды жаңарту

2.Ас блогының дайындығын тексеру,қызметкерлер

тамыз

ӘШБ бойынша орынбасар,жалға алушы

жаңа оқу жылына дайындығы

2

Тегін тамақтануды ұйымдастыру

1 .оқушылардың әлеуметтік құрамын талдау, әлеуметтік қолдауға мұқтаж отбасыларды анықтау

1-10 қыркүйек

Сынып жетекшілері

Жалға алушының есебінен тамақтанушылар тізімі

3

Ата-ана ақысы арқылы білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру

1. Білім алушылардың ата-аналарымен жұмыс: мектеп медбибінің ,ата-аналар жиналысында сынып жетекшілерінің сұхбаттары

5-10 қыркүйек

Медбибі,сынып жетекшілері

тамақтануды қамтуды бақылау есебі, нәтижелік талдауы,ай сайын  тамақтандыру туралы сандық есеп

4

Білім алушылардың тамақтану сапасын бақылау

1.Тағамдардың ассортименттік тізбесі, СЭСпен перспективті  ас мәзірін келісу

2. Дайын өнімнің сапасы: дәрумендік үстелдер, қосымша тағамдар, кулинарлық тағамдар

3. Тәуліктік сынама

Айына 1 рет

Жалға алушы,медбибі

Айға перспективтік ас мәзірі. Дайын өнімнің  бракераж журналы

5

ҰКТ тамақтануын ұйымдастыру

1.ҰКТ баратын оқушылардың ата-аналарымен жұмыс: балалардың денсаулығын сақтау үшін  ыстық тамақтың рөлі туралы сұхбат

Жыл бойы

ҰКТ тәрбиешілері

 

 

6

Білім алушылардың тамақтану рационын және тамақтану гигиенасын бақылау

1.Тамақтану кестесі.      Қлгілік мәзір, ассортименттік тізімі

2.Тамақтанғанда білім алушылардың тәртібінің этикасы

3.Тамақтанғанда санитарлық-гигиеналық талаптарды орындау   

Ай сайын

Тамақтану сапасы және ұйымдастыруын бақылау комиссиясы

Жылына  1 рет анықтама,директордың жанындағы мәжіліс

7

Эпидемияға қарсы режиморындау

 

Асханалық ыдыс жинау  режимі нұсқаулығын орындау

Ай сайын

ӘШБ бойынша орынбасар,тамақтану сапасы мен  ұйымдастыруды бақылау бойынша комиссия

директордың жанындағы мәжіліс

8

Ас блогының жағдайын бақылау

Құрал-жабдықтың жағдайы

Жыл бойы

ӘШБ бойынша орынбасар,

Визуалды бақылау

9

Асханада  кезекшілік ұйымдастыру.Тамақтану мәдениетін бақылау

1.Тамақтанушылармен  асханада  тәртіп ережелерін орындау.

2.Тамақтанушыларға қызмет көрсету мәдениеті.

3.Асхананың жұмыс тәртібін сақтау.

4.Кезекші сынып,мұғалімнің кезекшілік сапасы.

күнде

Кезекші әкімші

Визуалды бақылау