«Тамақтандыруды ұйымдастыру» бейіні бойынша «Аспаз» бөлімінің тақырыптары бойынша сабақ өтті.
№33 ЖОББМ, №24 ЖОББМ, Кенжеколь ЖОББМ мектептерінің 7 сынып оқушылары және «Павлодар сервис және тамақтандыру колледжі бірлескен» «Тамақтандыруды ұйымдастыру» біліктілігі «Аспаз» мамандығы бойынша «Тағамдардың жіктелуі» тақырыбында сабағы өтті. Оқушылар аспаз кәсібімен танысып. Мамандықтың пайда болу тарихы. Ерекшеліктерін білді. Жеміс пен көкөністерді турау технологияларымен танысып, негізгі тенденциялары туралы білім алды. Тағамдардың жіктелуін, оның ішінде бірінші тағамдардың әзірленуін үйренді. Сабақ оқушылар үшін өте қызықты және көңілді өтті. Бұл сабақ балалардың осы саладағы мамандықтарға деген қызығушылығын оятуға көмектесті