2019-2020оқу жылына арналған бракераж комиссиясының жұмыс жоспары
«Бекітемін»
№7 ЖОББББММ директоры
_________Х.В.Бекбосынова
2019-2020оқу жылына арналған бракераж комиссиясының
жұмыс жоспары
Бракеражды комиссия толық құрамда ай сайын келесідей мақсатпен келеді:
1. Жалпы тамақтың сапасын қарап, бракераждық тексеріске алу;
2. Тамақ әзірлеудегі органолептикалық қасиеттерді бағалау үшін (түсін, иісін, дәмін, консистенциясын, т.б.);
3. Тағамды әзірлеудегі технологиялардың қадағалануын бақылау;
4. Тағам әзірлеуде азық-түліктің қажетті мөлшерде қолданылуын бақылау